Diensten

Inleiding

Als gebruiker en/of beheerder van microscopen weet u hoe belangrijk goed onderhoud is. Het niet tijdig of niet juist uitvoeren van onderhoud doet het risico toenemen dat u uw diagnoses niet op de juiste feiten kunt baseren. Dit kunt u voorkomen door regelmatig deskundig onderhoud aan uw apparatuur te laten uitvoeren.

Tetra Micro Technology is een bedrijf dat de kennis en vaardigheid in huis heeft om u daar bij te helpen. Wij werken zelfstandig en onafhankelijk en kunnen alle merken onderhouden.

Tetra Micro Technology biedt u:

 • Betrokkenheid
 • Doordachte adviezen
 • Dienstverlening op maat
 • Optimale prijs/kwaliteitverhouding
 • Vertrouwelijke omgang met uw apparatuur en/of producten

Wilt u meer weten over onze serviceaanpak? Dan maken wij graag een afspraak voor een orgienatiegesprek. Tevens kan een advies over de algehele staat van een instrument gegeven worden.

Service:

de spil van ons bestaan!

Om een goede werking van uw instrument blijvend te garanderen, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Afhankelijk van uw omstandigheden en eisen bepaalt u wat voor werkzaamheden wij voor u uitvoeren.

Tetra Micro Technology biedt u een uitgebreide keuze in servicemogelijkheden op het gebied van onderhoud en reparatie van laboratoriumapparatuur voor alle branches. Afhankelijk van uw toepassing, het gebruik, en de van toepassing zijnde interne of externe regelgeving kiest u in welke mate uw instrumenten worden onderhouden. Ook bieden wij de mogelijkheid om bepaalde werkzaamheden bij Tetra Micro Technology in Voorschoten uit te laten voeren: de “pick up and return service”. Hiermee kunnen wij de reistijd en de eventuele overlast bij werkzaamheden voor een groot aantal instrumenten tot een minimum beperken.

U kunt ons direct inschakelen voor preventief en correctief onderhoud, het verhelpen van storingen en reparaties.

Onderhoud

…is behoud!

Regelmatig preventief onderhoud van instrumenten door vakmensen bevordert de bedrijfszekerheid.

Tetra Micro Technology biedt u de keuze uit verschillende mogelijkheden om het onderhoud van uw instrumenten zeker te stellen:

 • Aanvraag (AV)
 • Contract op Afroep (CoA)
 • OnderhoudsContract (OC)
 • Plus-Contract (PC)

Bij contracthouders kunnen wij het regelmatig uitgevoerde preventief onderhoud efficiënt inplannen, waardoor wij een lager uurtarief kunnen hanteren.

Servicecontracten

Een servicecontract verhoogt de efficiëntie, inzet en levensduur van uw apparatuur. Uw instrument blijft in goede conditie waardoor de nauwkeurigheid van uw observaties blijft gewaarborgd. Het onverwacht uitvallen van het instrument wordt bovendien tot een minimum beperkt.

 • We hanteren een vaste uurprijs voor werktijd en reistijd. Met uitzondering van verbruikte materialen zijn alle kosten daarbij inbegrepen.
 • Met onze “pick up and return service” beperkt u kosten voor reistijd/werktijd tot een minimum.
 • Op verzoek geven wij rapporten af van uitgevoerde werkzaamheden voor logboeken.

Wij proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Mochten er bij u specifieke wensen zijn met betrekking tot het onderhoud van uw laboratoriuminstrumenten dan proberen wij deze zo goed mogelijk te realiseren.

Servicecontracten: Aanvraag (AV)

Zodra u denkt dat uw microscopen onderhoud behoeven kunt u een beroep op ons doen. Een technicus neemt contact met u op voor een afspraak. Naast de benodigde onderdelen en materialen zullen werkuren en reistijd op basis van nacalculatie volgens het dan geldende uurtarief aan u doorberekend worden. Ook voor het oplossen van storingen en reparaties kunt u op ons rekenen.

Servicecontracten: Contract op Afroep (CoA)

Periodiek zal een technicus van Tetra Micro Technology, na overleg met u, langskomen om uw microscopen te onderhouden. Hiervoor wordt vooraf een vast uurtarief afgesproken. Onderdelen en materialen zullen op basis van nacalculatie aan u worden doorberekend, evenals de gemaakte werkuren en reistijd. Mocht er zich tussentijds een storing voordoen dan kunt u een beroep doen op een van onze technici. De kosten hiervan zullen doorberekend worden op basis van het tarief zoals afgesproken in het “Contract op Afroep”.

Servicecontracten: Plus-Contract (PC)

Natuurlijk is het altijd mogelijk speciaal voor u op maat gemaakte diensten te leveren. De inhoud van deze diensten worden in een contract vastgelegd. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld om als extra kracht voor langere tijd (voor één of meer vaste werkdagen per week) een beroep te doen op een van onze technici.

Reparaties

Tetra Micro Technology biedt u preventief onderhoud. Als het toch verkeerd gaat, zijn wij iedere dag bereikbaar. Dankzij onze brede kennis zijn wij in staat niet alleen de storing op te lossen, maar vaak ook de oorzaak te analyseren. In veel gevallen kunnen wij u ook telefonisch bijstaan, lukt dat niet dan zijn wij zo spoedig mogelijk bij u op het bedrijf.

De eventueel te verwerken materialen zullen in overleg worden gebruikt. Hierdoor en door onze vaste uurprijs blijven de kosten voor deze service aan uw instrumenten overzichtelijk.

Specials

Tetra Micro Technology beschikt over een eigen werkplaats waar wij aanpassingen of onderdelen zelf maken, voor het aanbrengen van functionele verbeteringen aan/op vrijwel ieder fabrikaat en type microscoop.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bepaalde werkzaamheden bij Tetra Micro Technology in Voorschoten te laten uitvoeren: de “pick up and return service” Hiermee kunnen wij de reistijd en de eventuele overlast bij werkzaamheden voor een groot aantal instrumenten tot een minimum beperken.

Kwaliteit en Zekerheid

Continuïteit van uw bedrijfskwaliteit

Een goede serviceorganisatie binnen een modern en internationaal opererende onderneming is al lang geen luxe meer. Hoge kwaliteit van dienstverlening is een waarborg voor optimale inzetbaarheid van uw laboratoriumapparatuur. Tetra Micro Technology beschikt daarom over een professioneel team van goed getrainde medewerkers met jarenlange ervaring. Deze medewerkers hebben service en dienstverlening tot een volwaardig en onmisbaar product verheven.