Profiel

Inleiding

Tetra Micro Technology richt zich met volle overgave op de laboratoriumapparatuur in de medische, petrochemische en industriƫle branche. Zowel voor het snel verhelpen van storingen alsmede voor het uitvoeren van onderhoud kunt u bij ons terecht.

Naast de spoedeisende- en onderhoudswerkzaamheden buiten de deur is het reviseren van microscopen tot een belangrijke activiteit uitgegroeid. De instrumenten worden volledig nagezien en daar waar nodig gerepareerd en/of gereviseerd zodat de instrumenten weer vele jaren dienst kunnen doen. De service van Tetra Micro Technology zorgt ervoor dat kritieke systemen operationeel blijven. Ook in geval van nood mag de klant rekenen op snelle hulp.

Als u zaken met Tetra Micro Technology doet, hangt de keuze niet alleen af van kwaliteit, betrouwbaarheid, technische kennis, probleemoplossend vermogen en een scherpe prijsstelling. Een goede persoonlijke benadering en begeleiding is net zo belangrijk, want ieder bedrijf is verschillend. Of het nu gaat over fijnmechanica, optiek of warm glas, Tetra Micro Technology heeft de kennis en kunde in huis om u van dienst te zijn.

Achtergronden

Tetra Micro Technology is inmiddels een vertrouwde naam in Nederland. Het bedrijf is in 2001 als eenmansbedrijf opgericht door Jeroen Kaub en uitgegroeid tot een VoF met een eigen visie. Inmiddels hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd die vertrouwt op advies en kwaliteit van een vakbekwaam servicebedrijf met een flexibele organisatie en een team van technisch geschoolde specialisten.

De kennis voor ons specialisme is door de jaren heen uitgegroeid tot bijna alles wat er beweegt op deze markt: Jena, Euromex, Reichert, Nikon, Leica, Carl Zeiss, Will Hund, Wild, Heerbrugg, Olympus, Ernst Leitz, Bausch & Lomb,etc. Sinds april 2004 zijn wij A-servicecentrum voor Leica microsystems. Uiteraard streven wij ernaar om onze eigen kennis en kunde op een professionele manier te vergroten.

Onderhoud is de fundering van ons bestaan. Wij doen er alles aan om alert te blijven en flexibel in te springen op uw verzoeken. Wij benaderen uw probleem vanuit zowel het technische als het bedrijfseconomische oogpunt.